Yumi Lashes är en skonsam keratinbehandling som stärker och formar dina ögonfransar och ögpnbryn utan att behöva använda t.ex. lösögonfransar. Det här är behandlingen för dig som vill ha naturligt vackra fransar och bryn som är lätta att sköta och alltid ser snygga ut.


För att få utföra Yumi Lashes och Yumi Brows måste man gå deras egen utbildning och blir sedan certifierad som Yumi Expert, detta garanterar att ditt besök är säkert. Yumi Lashes startade 2012 i Frankrike där det tillverkas och packas och finns nu i mer än 65 länder.  


Varför Yumi Lashes?


Yumi Lashes har en avancerad teknik som är designad för att boosta och lyfta dina naturliga ögonfransar från roten på ett säkert sätt, även för dig som är riktigt känslig. Istället för att göra en traditionell ögonfranspermanent som ger fransarna en böj, lyfter Yumis keratinbehandling fransarna uppåt från roten, ger dem styrka, höjd och volym. Varje behandling utförs utifrån ditt eget utgångsläge och man väljer ut ett arbetssätt som passar med just dina fransar.


Fördelar med Yumi Lashes


Yumi Lashes är kraftfullt alternativ till lösögonfransar som är skonsamt och tar fram din naturliga skönhet genom att ge dina egna ögonfransar fyllighet och färg.


Personlig behandling, man utgår från ditt utgångsläge för att du ska få den böj som passar dig bäst.


Högkvalitativa ingredienser (Keratin, Protein, Serum).


Hur länge sitter Yumi Lashes?


Effekten varar 8-12 veckor vilket är den naturliga livscykeln på en ögonfrans. När man sedan vill göra nya fransar behöver man inte ta bort något gammalt, det har helt enkelt vuxit bort och du gör bara en ny likadan behandling.


Varför har keratin en sådan effekt på ögonfransarna? 


Keratin är ett protein som finns naturligt i dina ögonfransar, i håret, i huden och i naglarna. Det get glans och mjukhet och det finns inga bättre stärkande och reparerande ingredienser om man vill få starkare ögonfransar.


PRISLISTA YUMI LASHES + YUMI BROWS

Yumi Lashes inkl. fransfärg..............................................................................................................................................................................................995:-

Yumi Brows inkl. färgning................................................................................................................................................................................................650:-

Yumi Lashes + Brows inkl. färgning................................................................................................................................................................................1345:-

Våra partners